DÉCAAR peelings

DÉCAAR Algen peeling/chinese kruiden peeling | 60 min

Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Deze unieke biologische peeling van Decaar, die ontwikkeld is door een dermatoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief. De algen - kruiden peeling bevordert de cel vernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De kruiden peeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

Acné en vette huid, overmatige pigmentatie en levervlekken, eczeem en rosacea, littekens, grove poriën en rimpels.

De kruiden peeling werkt nog 10 dagen door in de huid na de behandeling.

De peeling is geschikt voor alle huidtype, Zowel voor vrouwen als mannen, voor de getinte tot donkere huid, zelfs voor extreem gevoelige en allergische huid. De behandeling kan hele jaar door behandeld worden, ook in de zomermaanden!

Prijs: € 77,50
Kuur van 3 behandelingen in 3 weken: € 222,50 (in 1x betalen)

Deep Phyto Peeling | 45 min

(glycolzuur, melkzuur salicylzuur)

Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het de de huid snel en diep indringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen/elastine en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zon beschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Deze peeling is geschikt voor : Rokershuid, Rijpe huid, Acne(acnelittekens) Verdikte hoornlaag, Ouderdomsvlekken, Hyperpigmentatie

Prijs: € 67,50

Algen Peeling i.c.m Deep Phyto Peeling | 70  min

Bij een acne huid, wordt het vergoedt door de zorgverzekering

Het beste van 2 behandelingen samen gebracht tot 1 unieke behandeling.

Deze behandeling werkt van binnen en buiten op de huid. De Algen Peeling werkt van binnen naar buiten en de Deep Phyto Peel werkt van buiten naar binnen. Hierdoor wordt het effect versterkt en worden de huidproblemen nog sterker aangepakt. 

Prijs: € 87,50