DÉCAAR treatments

DÉCAAR Renaissance Treatment | 70 min

Deze behandeling zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.

De treatment wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt zoals het verjongen en verstevigen van de huid. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. Renaissance treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfwarmend masker, waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen. De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn.

  • Line booster peptide (minmaliseren van rimpels)
  • Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren)   
  • Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie)
  • Illumination Vitamin C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegen gaan)   

Prijs: € 89,50

CO2 Treatment van DÉCAAR | 70 min

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de nieuwe CO2 Treatment van DÉCAAR! Je zult versteld staan van de prachtige resultaten. Kooldioxide is het hoofdingrediënt in de nieuwe behandeling van DÉCAAR. Kooldioxide is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en komt van nature voor in het lichaam. Wanneer dit wordt aangebracht op de huid, zorgt het voor: - Een heldere en frisse huid. - Minder wallen en donkere kringen onder de ogen. - Een natuurlijke glow. - Een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Prijs: € 87,50