Merken

Er worden 4 topmerken in de salon gebruikt:

Purlés

Het samensmelten van natuurlijke bestanddelen uit planten, vergevorderde biochemische kennis en eeuwenoude tradities van over de hele wereld zorgt ervoor dat Purlès het maximale bereikt in huidverzorging en beauty. Het ontstaan van dit merk is het resultaat van de wil om 'gewone behandelingen om te zetten naar een CEREMONIE (beleving), afgestemd op de huidtype.

  • Sushi Ceremony: zorgvuldig samengestelde lijn aangepast op veeleisende ouder wordende huid en pigmentvlekjes.
  • SensiSkin Ceremony: een boeket aan kruiden en planten speciaal geselecteerd voor de gevoelige huid, couperose, rosacea en gevoelige acne huid.
  • Pure Rebalancing Ceremony: speciaal ontwikkeld voor vette, gecombineerde en acne huid bij elke leeftijd. Reguleert de talgklieren, biedt antibacteriële en ontstekingsremmende aanpak.

Decaar

Decaar behandelingen hebben een celvernieuwende en verjongende werking. Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor de verslapte huid, rimpels, littekens, pigmentvlekken/ouderdomsvlekken, acné huid, gevoelige en couperose huid.

Puurr

Huidverzorgingsproducten met natuurlijke karakter zonder onnodige toevoegingen!

De producten zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen en mineralen oliën.

Puurr biedt haar klanten een uitgebreid aanbod aan producten aan voor alle huidtypes.

Weleda

Bij de Weleda gaat het om ontspannen en verwennen. Even tot rust komen met de ervaring van 100% natuurlijke producten. Een juiste balans tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid staat centraal bij de Weleda schoonheidsbehandelingen.

Ieder merk is met zorg uitgekozen voor een optimaal resultaat.

Alle producten zijn huidvriendelijk, hypoallergeen en proefdiervrij.