Beauty Salon Zen Moments

Live the life you love

Erna geplaatst op Jan 22, 2020 6:42 PM

Een oprecht warm welkom, heel persoonlijke aandacht met een luisterend oor, goede adviezen en een heel prettige, geheel op jou afgestemde, behandeling. Zo beleefde ik mijn eerste kennismaking met Sharon. Zeer bedankt daar voor!

Isabel geplaatst op Nov 16, 2019 2:53 AM

Bij Sharon haal ik mijn CC make-up. Omdat mijn 15 jarige dochter last had van jeugdpuisjes en niet meer wist wat ze ermee moest, vroeg ik Sharon of zij eens haar advies wilde geven. Sharon vertelde mijn dochter te stoppen met alles wat ze deed ( maskers, strips, sudo creme, en ga zo maar door) Sharon vertelde mijn dochter dat t geen jeugdpuisjes waren maar acné. Na 2 behandelingen en gerichte gezichts verzorging is haar huid al zoveel verbeterd!! Ik heb een zelf verzekerdere dochter, dankzij de deskundigheid van Sharon.

Patty geplaatst op Jul 7, 2019 1:44 AM

Ik ben hartstikke tevreden met de geweldige service die hier wordt geboden, je wordt hartelijk ontvangen en voelt je meteen op je gemak. Sharon is een super lieve vrouw met een warm hart die echt met je meeleeft en zeer goede adviezen geeft, het resultaat was verbazingwekkend en ik voel me echt herboren. Jarenlang was ik erg onzeker over mijn uiterlijk maar door de lovende woorden, verbluffende resultaten en het hart dat mij onder de riem werd gestoken voelde ik me na dit bezoek veel sterker in mijn schoenen staan. De expertise en producten zijn top en ik raad het iedereen aan! Sharon, enorm bedankt dat ik weer kan stralen :) Een welverdiende dikke 10 voor Beauty Salon Zen Moments !!!

meiqi geplaatst op Jun 17, 2019 11:34 PM

Fijne behandeling, leuke vrouw om door geholpen te worden!

Esther geplaatst op May 7, 2019 1:18 PM

Ik ga al een poosje met veel plezier en naar tevredenheid naar Sharon voor een gezichtsbehandeling. Sharon is vakkundig een heeft aandacht voor haar klanten. Ik vind het erg prettig dat ze iedere behandeling weer bekijkt wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Hierop stemt ze haar behandeling af. Met als resultaat dat mijn huid er beter uit ziet en er zelfs nog nooit zo goed heeft uitgezien! Ik ben erg tevreden over Beauty Salon Zen Moments.

Soumaya geplaatst op May 5, 2019 2:46 AM

Inmiddels twee Chinese bio peeling behandelingen achter de rug. Ik merk zeker verbetering aan mijn huid. Mijn huid ziet er frisser uit en minder onzuiverheden op mijn gezicht. Verder ben ik heel blij mee Sharon. Heel vriendelijk en altijd bereid te helpen met tips en adviezen.

Hanane geplaatst op Apr 27, 2019 8:56 PM

Lieve sharon bedankt voor de top behandeling je bent super vriendelijk en je ziet meteen resultaat Echt top zeker een aanrader

mevr. V. R. geplaatst op Apr 5, 2019 6:12 PM

Lieve Sharon, de combinatie van jouw handen, je hoofd en je hart, maken van een behandeling een belevenis!

Antonia geplaatst op Mar 5, 2019 7:44 PM

Bio peeling Zag wel wat op tegen de kuur van 3 behandelingen. Ben erg blij dat ik heb doorgezet. Het resultaat is erg de moeite waard. Mijn huid is egaler, de porieen zijn duidelijk fijner en de talgproductie beduidend minder! Dank je wel Sharon

Gast geplaatst op Nov 6, 2018 2:23 AM

Sharon is een hele lieve, eerlijke dame. Ze geeft je aandacht en kijkt samen met je naar wat het beste voor je is. Ze handelt professioneel en weet wat ze moet doen. Ook is ze resultaatgericht. Ik heb een acnebehandeling gedaan. Een kuur van drie keer. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het was echt na de kuur helemaal weg! Ik raad Sharon zeker aan voor haar behandelingen.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

Neem contact op

Beauty Salon Zen Moments

Jacobusstraat 41

4834 wl

BREDA

06-43499199

@:[email protected]

Om de rust tijdens de behandeling te garanderen, is het niet altijd mogelijk de telefoon op te nemen. U kunt altijd een voicemail bericht inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Of vul het onderstaande formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk een

reactie terug.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Uw gegevens zijn succesvol ingevoerd.